14/01 FLIGHTGROOTTE WEER MAX. 4 PERS VOOR 18-HOLES, DRIVING RANGE WO. EN DO. WEER OPEN TOT 21.00 UUR

Dagje uit

Voor een ultiem dagje uit bent u bij Best Golf aan het juiste adres. Wij bezorgen u, en uw gezelschap, een dag vol glimlach-momenten. Denk hierbij aan de volgende evenementen: golfclinic of Pitch & Putt, 'event op maat', personeelsfeest, bedrijfsuitje, opening, jubileum, vergadering, lunchbreak, klootschieten 2.0 of wat te denken van 'ranking elkaar'?
 

Een dagje uit bij Best Golf?


Dat kan! Best Golf beschikt over een zeer geschikte eventlocatie voor al uw feestelijkheden en dagjes uit. Brabants genieten in de natuur op een golfbaan brengt legio mogelijkheden met zich mee. Naast een golfclinic of Pitch & Putt op de Par 3 baan kunt u denken aan: bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, een familiedag, vrijgezellenfeest, opening of jubileum. Wij zorgen ervoor dat dit evenement naar uw wensen verloopt, want wij streven naar vele glimlach momenten! 

Ook voor teambuildingsactiviteiten bent u bij Best Golf aan het juiste adres.
 

Interesse in Best Golf Eventlocatie

Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Gewenste datum
Aantal personen
Interesse in: *Vraag of opmerking:
Beveiligingscode
Golfclinic / -masterclass

Golfclinic / -masterclass

Dit is uw kans om samen met uw collega's, teamgenoten of vrienden te ervaren waarom reeds honderdduizenden mensen in Nederland verknocht zijn aan golf.
Moorddiner "Un Ballo in Machera"

Moorddiner "Un Ballo in Machera"

Een humoristisch moordspel dat zich afspeelt in een sfeer van uiterlijke schijn, samenzweringen, roddels en ingewikkelde intriges.