Kom je ook een kijkje nemen op zaterdag 21 april?

Wil je starten met golf? Of ben je op zoek naar een golfclub of golfbaan die bij je past?
Misschien ben je nog nooit op een golfbaan geweest en ben je gewoon nieuwsgierig!

Kom dan zaterdag 21 april naar Best Golf en laat  je door ons verwelkomen.
Van 13.30 tot 17.30 uur maak je kennis met al het mooie dat Best Golf te bieden heeft.

Van rondleiding tot ‘swing scan’

Best Golf Open Dag is aantrekkelijk voor zowel golfers als mensen die willen kennismaken met deze populaire buitensport. Het team van Best Golf staat klaar om bezoekers wegwijs te maken. Bezoekers kunnen plaatsnemen in de meermansbuggy met chauffeur voor een rondrit over de 18-holes wedstrijdbaan. Bij de driving range staan de pro’s van Looijmans │golf teaching de hele middag klaar om golflessen te geven aan beginners.

Golfclinics:

14.00-14.50  uur

15.00-15.50 uur

16.00-16.50 uur

Longest Drive
Golfers kunnen ook hun swing laten checken door een golfpro en meedoen aan de competitie van de verste afslag. Voor de ‘Longest Drive’ wordt de balvlucht geanalyseerd en geregistreerd met de Flightscope. 

MIND  FACTOR Golf
Ook aan te raden is de unieke MIND FACTOR putting clinic. Hierin staan scherper en effectiever putten en consistenter scoren op de greens centraal. Golf coaching op basis van Mind Factor is een beproefde manier om prestaties van golfers (onder wedstrijddruk) te verbeteren. Golfcoach Marcel schlimbach verzorgt deze met verve!
Vor beginners en gevordeden; iedereen kan meedoen!

 

Aanvang sessies:
13.45, 14,45 en 15,45 uur

 

 

Kortom: het wordt sportieve en gezellige middag op Best Golf. Uiteraard zijn er diverse terrassen om ontspannen te genieten van de prachtige omgeving.

Voor meer informatie bel 0499 - 391 443.