Bedrijfsgolfdag organiseren

Sportief, zakelijk en culinair genieten van een bedrijfsgolfdag op maat? Best Golf is een toplocatie voor al uw zakelijke evenementen. 

Voor uw jaarlijkse bedrijfsgolfdag voor de relaties van uw bedrijf of voor een teamdag met eigen medewerkers kunt u in de middaguren de 18-holes wedstrijdbaan reserveren. Uw gasten kunnen dan, afhankelijk van de groepsgrootte, na het startschot (gunshot) gelijktijdig van verschillende holes starten, of met tussenpozen van 10 minuten van de 1e tee starten. Zo geniet uw complete gezelschap van een mooie bedrijfsgolfdag.

Uiteraard is het mogelijk om uw gasten door de baan te verwennen met catering. Dimples heeft hiervoor een speciale cateringbuggy. Op hole 5 en hole 10 staan houten chalets met koelkasten en frisdrankautomaten. Dimples outdoor voorziet in lunchbags, maar kan ook saté op de barbecue bereiden op het panoramaterrras. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bespreek uw sportieve en culinaire wensen met onze eventmanagers. Wij zorgen graag met u voor een onvergetelijke bedrijfsgolfdag.

Ook zonder golfervaring

Voor gasten die geen golfervaring hebben, bieden de pro’s van Best Golf Academy een uitdagend en onderhoudend introductieprogramma aan. Zo kunt u er zeker van zijn dat al uw relaties een top bedrijfsgolfdag beleven op één van de mooiste golfbanen van Brabant.

Het team van Best Golf neemt uw zorgen voor het organiseren van een bedrijfsgolfdag volledig uit handen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat, neem contact met ons op. 

 

"His driving is unbelievable. I don’t go that far on my holidays."
Ian Baker-Finch, commenting on John Daly