Unieke vergaderruimte in Best

Best Golf beschikt over meerdere vergaderruimtes die geschikt zijn voor gezelschappen van 2 tot 250 personen. Deze unieke vergaderruimtes hebben een prachtig uitzicht op de golfbaan en de rustieke omgeving. Iedere vergaderruimte is tevens voorzien van een scherm dat u kunt gebruiken voor visuele presentaties. 

Meer dan alleen vergaderen

Bij Best Golf is het mogelijk om vergaderen te combineren golfen. Op die manier kunt u voor, na of tijdens het vergaderen even uw hoofd leeg maken  op de golfbaan. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een beginners clinic of een golfwedstrijd als uw gezelschap al wat meer ervaring heeft. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden die het beste passen bij uw wensen. U kunt ook gebruik maken van onze uitstekende horecavoorzieningen in de vorm van een lunch, borrel of diner. 

Waarom vergaderen bij Best Golf

Naast de unieke locatie en het rustieke landschap zijn er nog enkele redenen waarom u kiest voor een vergaderruimte bij Best Golf:

  • 5 minuten rijden van de A2, A50 en A58
  • Gratis parkeermogelijkheden direct voor de deur
  • Uitstekende horecavoorzieningen

Wanneer u graag meer informatie wilt over onze unieke vergaderruimtes kunt u contact opnemen met 0499- 391 443. U kunt er ook voor kiezen om direct een offerte aan te vragen. 

"If you think it's hard to meet new people, try picking up the wrong golf ball."
Jack Lemmon, actor 1925-2001