Trouwen op een golfbaan

Best Golf is een officiële trouwlocatie in gemeente Best om het jawoord te geven of een partnerschap te laten registreren. Het riante clubhuis - met diverse zalen en terrassen - biedt alle voorzieningen om aan uiteenlopende wensen van bruidsparen tegemoet te komen. Van ingetogen en intiem tot groots en uitbundig. Van bruidstaart met champagne tot complete bruiloft met alles erop en eraan. In zonnige seizoenen biedt Best Golf ook mogelijkheden voor een ceremonie in de openlucht. Onder de platanen of op het panoramaterras. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag.  

Trouwen in Best

Het natuurlijke landschap van Best Golf bestaat uit een park met waterpartijen en een bos met fenomenale rododendrons en fotogenieke bomen. Een ideaal decor voor een bruidsreportage. Voor vervoer van het bruidspaar en de fotograaf worden elektrische golf buggies ter beschikking gesteld. Wij wijzen u de weg naar de mooiste plekjes. Op deze manier kunt u onbezorgd trouwen.

Bijzondere trouwlocatie Best

Golfers hebben een extra reden om voor Best Golf te kiezen voor het jawoord of de registratie van het partnerschap. Een symbolische afslag op een fotogenieke hole staat uiteraard op het keuzemenu van officiële trouwlocatie Best Golf.

Maak een vrijblijvende afspraak met Restaurant | Brasserie Dimples voor een oriëntatiegesprek en rondleiding om mogelijkheden te bespreken,
bereikbaar via 0499-393374.

Bekijk de officiele trouwpagina van de Gemeente Best.