Pitch en putt

Dit is een vorm van golven die wordt gekenmerkt door de relatief korte holes. Gemiddeld genomen is de lengte van een hole tussen de 30 en 90 meter. Bij de reguliere banen is de lengte van een hole al snel meer dan 250 meter. De pitch en putt banen zijn daarom perfect om je techniek op het korte spel bij te schaven of om kennis te maken met de golfsport. 

Geen GVB nodig  

Het grote voordeel van de pitch en putt banen is dat u kunt golfen zonder GVB (golfvaardigheidsbewijs) te bezitten. Dit is uitermate geschikt voor mensen die een keer echt kennis willen maken met de golfsport, maar niet meteen interesse hebben in het halen van een GVB. Bij Best Golf hebben we een aantrekkelijke 9 holes pitch en putt baan waar zowel beginnende als ervaren golfers een hele kluif aan hebben.

U kunt al vanaf € 12,50 de hele dag gebruik maken  van onze 9 holes pitch en putt baan. Dit is de ideale manier om bijvoorbeeld samen met een vriend kennis te maken met deze prachtige sport. U kunt uiteraard ook indiviueel gebruik maken van deze baan.

Voordelen Pitch en Putt 

  • Vanaf € 12,50 voor een hele dag
  • Uitdagende 9 holes baan zonder GVB
  • Niet nodig om te reserveren

Heeft u vragen over onze 9 holes pitch en putt baan, neem dan contact op via 0499-391443. 

"The more I practice, the luckier I get!"
Gary Player, South-African golf professional