Iedereen is op zondag 9 april welkom op Open Dag Best Golf

09-04-2017

Van rondleiding tot ‘swing scan’

Best Golf Open Dag is aantrekkelijk voor zowel golfers als mensen die willen kennismaken met deze populaire buitensport. Het team van Best Golf staat klaar om bezoekers wegwijs te maken. Bezoekers kunnen plaatsnemen in de meermansbuggy met chauffeur voor een rondrit over de 18-holes wedstrijdbaan. Bij de driving range staan de pro’s van Looijmans │golf teaching de hele middag klaar om golflessen te geven aan beginners.

Golfclinics:

12.00-13.00 uur

13.30-14.30 uur

15.00-16.00 uur

Geef je vooraf op voor een van bovenstaande clinictijden via 0499 - 391 443 of info@bestgolf.nl

Golfplaza DEMO XL

Golfspelers kunnen op de driving range aan de slag met de nieuwste golfclubs van de topmerken Wilson Golf, Titleist, Taylormade, Callaway en Ping van GolfPlaza. Een blikvanger is de Tourtruck van Wilson Staff. Normaal gesproken reist deze truck mee met het circuit van de European Tour om het materiaal van golfprofessionals aan te passen of te repareren. De Wilson tourtruck biedt golfers de unieke gelegenheid om een custom set te laten maken; met precies de juiste lengte, flex en grip.

 

Longest Drive

Golfers kunnen ook hun swing laten checken door een golfpro en meedoen aan de competitie van de verste afslag. Voor de ‘Longest Drive’ wordt de balvlucht geanalyseerd en geregistreerd met de Flightscope. Na deze warming-up is het mogelijk om gratis te golfen op de wedstrijdbaan. Hole 10 t/m 14 zijn de hele middag gereserveerd voor gastspelers.
 

Ook aan te raden is de unieke MIND FACTOR putting clinic. Hierin staan scherper en effectiever putten en consistenter scoren op de greens centraal. Golf coaching op basis van Mind Factor is een beproefde manier om prestaties van golfers (onder wedstrijddruk) te verbeteren.
 

Kortom: het wordt sportieve en gezellige middag op Best Golf. Uiteraard zijn er diverse terrassen om ontspannen te genieten van de prachtige omgeving.

Voor meer informatie bel 0499 - 391 443.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

   Terug naar overzicht