Best Golf Academy

Best Golf Academy is een onderdeel van Best Golf en bestaat uit een golfschool met bijbehorende oefenfaciliteiten: putting- en pitching greens, oefenbunkers en een 9-holes Pitch & Putt baan. De driving range is voorzien van overdekte afslagplaatsen en verlichting. Beginnende en ervaren golfers kunnen 7 dagen per week gebruikmaken van deze faciliteiten. 

Gedurende het hele jaar verzorgen de pro's van Looijmans Golf Teaching privé- en groepslessen voor elk niveau. Daarbij wordt gebruik gemaakt van video-opnamen, tools en de Flightscope. Looijmans golf teaching hanteert de lesopbouw van het 9-stappenplan, dat ontwikkeld is onder auspiciën van de NGF (Nederlandse Golf Federatie).
De 3 pakketten die wij aanbieden zijn een afgeleide van dit stappenplan. 

Hoe vaak gaat u oefenen?

Er is alle ruimte om te oefenen op Best Golf. Met een 3-maanden abonnement voor € 99,- kunt u onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten en de 9-holes Pitch & Putt baan. Ook zijn er twee jaarabonnementen. Voor een vast jaarbedrag regelen we tevens uw NGF Handicapregistratie, waarbij u direct toegang heeft tot De Golf Academie. (Een online learning-tool voor regels, oefenexamens en extra uitleg.)


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 0499-391443 of via contact.