Golfen zonder GVB

Golf is de 3e sport in Nederland. Meer dan 370.000 mensen slaan regelmatig op de golfbaan. Jaarlijks starten duizenden kinderen en mensen met een golfcursus. Bij Best Golf zien wij een toenemde belangstelling voor de pakketten van de golfschool. Beginnende golfers kunnen op Best Golf op de 9-holes Pitch & Putt golfbaan spelen zonder Baanpermissie. Enige ervaring met golf is wenselijk. 

9 holes P&P baan

Voor onze 9 holes Pitch & Putt baan is een Baanpermissie (of GVB) niet verplicht. Er staat een standaard van Par 3, dat wil zeggen dat je de 9 holes in 27 slagen dient te halen. Dit is zelfs voor ervaren golfers een uitdaging. Ook beginnende golfers beleven een mooie en sportieve dag op de "kleine baan".

Onbeperkt golfen op de 9-holes P&P baan voor €12,50 per dag. 

Voor startende golfers die nog niet beschikken over een Baanpermissie is onze 9-holes ideaal. Geen eisen, geen verplichtingen, maar wél de mogelijkheid om te golfen en kennis te maken met de golfsport.

Voor vrije golfers is de 9- holes baan ideaal voor training in het korte spel. In een golfwedstrijd komt het aan op pitchen, chippen, putten. Met een greenfee voor de P&P baan kun je bovendien tevens gebruikmaken van de drivingrange en oefengreens.   

Mogelijkheden voor golfen zonder GVB

  • Vanaf € 12,50 voor een hele dag
  • Uitdagende 9 holes baan
  • Swing oefenen op de drivingrange
  • Niet nodig om te reserveren

Het is niet nodig om voor onze 9 holes P&P baan te reserveren.

Vragen? Meem dan telefonisch contact op. Tel: 0499-391443.

"I have a tip that can take five strokes off anyone's golf game: It's called an eraser."
Arnold Palmer, American golf professional