Golfclinic in Eindhoven

Als beginnende golfer die kennis wil maken met de sport is een golfclinic uitermate geschikt voor u. U krijgt professionele uitleg en maakt kennis met alle mooie facetten van de sport. Een golfclinic is ook zeer geschikt als personeels- of teamuitje.Tijdens de golfclinics komen belangrijke basisvaardigheden aan bod zoals: de ‘swing’, de ‘chip’ en de ‘putt’. Het doel is  deze basisvaardigheden aan het einde van de clinic onder de knie te hebben. 

Waarom een golfclinic bij Best Golf

Bij Best Golf heeft u de keuze uit zes verschillende soorten golfclinics, deze variëren van een losse clinic tot een volledig verzorgde dag. Tijdens deze arrangementen kunt u genieten van een heerlijke lunch en/of diner bij restaurant Dimples.  U kunt al deelnemen aan een golfclinic vanaf  € 23,50. Wanneer u enige ervaring heeft met golfen kunt u ook kiezen voor een masterclass. Deze masterclass is van een hoger niveau en bevat onder anderen een golfchallenge op de 9 holes Pitch & Putt baan. 

Voordelen van een golfclinic bij Best Golf

Best Golf maakt gebruik van professionele en deskundige instructeurs die veel ervaring hebben met golfclinics. Daarnaast biedt een golfclinic bij Best Golf nog een aantal voordelen:

  • 10% korting voor grote groepen
  • PGA gekwalificeerde golfprofessionals
  • Ruime keuze aan arrangementen

Bekijk het complete aanbod in golfclinics of neem contact op met 0499- 391 443 voor meer informatie. 

"Columbus went around the world in 1492. That isn’t a lot of strokes when you consider the course. "
Lee Trevino, American golf player