Golfbaan Brabant

De golfsport wint enorm aan populariteit dus er is een grote kans dat u ook met het idee rondloopt om (vaker) te gaan golfen. Zowel beginnende golfers als ervaren golfers maken graag gebruik van een goede golfbaan in Brabant. Best Golf ligt in een rustieke omgeving nabij Eindhoven. Dé golfbaan van Brabant is goed bereikbaar en u heeft alle wenselijke voorzieningen in de buurt.

U kunt uw vaardigheden aanscherpen en uw handicap verbeteren op onze afwisselende 18 holes baan, die het hele jaar toegankelijk is. Uiteraard is het ook mogelijk om aan uw korte slag te werken op een Pitch & Putt baan. De greenfee is afhankelijk van uw starttijd, maar onze tarieven zijn altijd bijzonder aantrekkelijk. Voor een kleine meerprijs boekt u bovendien een aantrekkelijk arrangement, waarmee u ook van een hapje en een drankje voorzien bent. Kom golfen en ervaar de brabantse gastvrijheid van Best Golf.

Dé Golfbaan van Brabant

De voorzieningen bij Best Golf maken het tot één van de betere golfbanen in Brabant. In het bijzonder onze voorzieningen op het gebied van leisure en hospitality. Best Golf is een  aantrekkelijke optie voor zowel zakelijke als particuliere gezelschappen. De baan, de royale voorzieningen eromheen en een verrassend lage prijs maken dat u van alle gemakken bent voorzien en onbekommerd kunt golfen. 

Reserveer starttijd bij Golfbaan Brabant

U kunt direct online uw starttijd reserveren. Wij onderscheiden vier tarieven, samenhangend met het dagdeel waarop u start. Reserveer direct uw starttijd,want bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

  • Golfen op een professionele 18 holes golfbaan
  • Aantrekkelijke arrangementen, zowel zakelijk als particulier
  • Pitch & Putt voorzieningen
  • Nabijheid Eindhoven en tal van voorzieningen.

Reserveer direct een starttijd die u schikt. Reserveren kan via onderstande knop of gewoon telefonisch via 0499- 391 443. Op beide manieren kunt u nog arrangementen en overige voorzieningen toevoegen. Kortom: het wordt tijd voor een heerlijke dag golfen bij Best Golf in Brabant.  

"Sex and golf are the two things you can enjoy even if you’re not good at them."
Kevin Kostner, actor