Golfarrangement in Eindhoven

Voor een leuke dag golfen met vrienden of zakenrelaties is het uitermate geschikt om gebruikt te maken van een golfarrangement. Op die manier kunt u zorgeloos genieten van een compleet verzorgde dag golfen. Golfarrangementen zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren golfers. U kunt bij Best Golf ook zonder GVB gebruik maken van de arrangementen. 

De golfarrangementen bij Best Golf

Bij Best Golf heeft u de keuze uit een vijftal verschillende golfarrangementen. Deze variëren van een eenvoudige lunch tot een compleet VIP pakket met luxe lunch en diner. Naast de verschillende spijsmogelijkheden kunt u per arrangement ook zelf een baantype selecteren. U heeft de keuze uit onze 9 holes P&P baan waarvoor u geen GVB nodig heeft of onze 18 holes A-status championship baan. Bekijk zelf het volledige aanbod in arrangementen en selecteer de meest geschikte optie voor u.

Voordelen van Best Golf

U heeft de mogelijkheid een arrangement en baantype te selecteren die aansluiten bij uw wensen. Naast deze mogelijkheid bieden de golfarrangementen bij Best golf nog een aantal voordelen:

  • Comfortabele faciliteiten
  • Golfen met lunch vanaf € 28,50
  • 9 holes P&P baan zonder GVB
  • 18 holes A-status championship baan

Bekijk het complete aanbod in golfarrangementen of neem contact op met 0499- 391 443 voor meer informatie. 

"The more I practice, the luckier I get!"
Gary Player, South-African golf professional