Bedrijfsgolfdag bij Best Golf

Met een bedrijfsgolfdag bij Best Golf kunt u genieten van een heerlijk dagje  sportief en culinair genieten met medewerkers of uw zakelijke relaties. Onze 18-holes wedstrijdbaan is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. U heeft de mogelijkheid om uw gasten op de baan te verwennen met een keur aan horeca mogelijkheden. Restaurant Dimples heeft een speciale cateringbuggy die uw gasten op de baan kan voorzien van zowel lunch als een gekoeld drankje.  

Bedrijfsgolfdag voor beginners

Ook als uw gasten geen golfervaring hebben bent u bij Best Golf aan het juiste adres. Onze instructeurs van de Golf Academy hebben een uitdagende en onderhoudende introductieclinic opgezet voor deelnemers zonder golfervaring. Op die manier is een bedrijfsgolfsdag bij Best Golf een mooie ervaring voor zowel de beginnende als ervaren golfers. 

Voordelen van Best Golf 

Als u kiest voor een bedrijfsgolfdag bij Best Golf worden alle zorgen uit uw handen ontnomen. De organisatie wordt volledig door ons opgepakt zodat u hier geen zorgen meer over heeft. Andere voordelen van Best Golf zijn:

  • 18-holes Championship baan
  • Uitstekende horecavoorzieningen
  • Professionele instructeurs

Wanneer u nog graag meer informatie wilt over de mogelijkheden omtrent een bedrijfsgolfdag, kunt u contact opnemen met 0499- 391 44. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. 

"I have a tip that can take five strokes off anyone's golf game: It's called an eraser."
Arnold Palmer, American golf professional